Η τιμή για τις απεντομώσεις - απολυμάνσεις - μυοκτονίες δεν είναι προκαθορισμένες. Από τί εξαρτώνται οι τιμές για απολύμανση απεντόμωση ή μυοκτονία; 

Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από 3 παράγοντες:

1) Την ποσότητα και το είδος των υλικών που θα χρειαστεί η εκάστοτε εφαρμογή(εντομοκτόνα, παγίδες, ποντικοφάρμακα κ.ά.).
2) Τον όγκο των επιφανειών που θα πρέπει να καλυφθούν.
3) Το είδος του εντόμου που θα αντιμετωπίσουμε.

Οι παρακάτω τιμές απεντόμωσης απολύμανσης και μυοκτονίας είναι ενδεικτικές

Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Κατσαρίδες

από

20

Ψιλή κατσαρίδα

από

30

Κουνούπια

από

50

Μυρμήγκια

από

40

Ψύλλοι

από

60

Κοριοί

από

70

Μυοκτονίες

από

40

Μύγες

από

40

Σκώρος

από

40

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% και ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πολυετής πείρα μας στις απολυμάνσεις, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας με αξιολογήσεις για πραγματικά περιστατικά.

 • Είμαι ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στην Αθήνα και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τον COVID19 οφείλαμε ως επιχείρηση να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού και των πελατών μας. Απευθυνθήκαμε στην απολυμαντική εταιρεία PEST GUARDIAN για απολύμανση κατά των ιών. Μείναμε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την συνεργασία. Ο τεχνικός ήταν πλήρως προστατευμένος με ειδική ολόσωμη φόρμα, μάσκα και γάντια. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό μηχάνημα με το οποίο έκανε την απολύμανση, δημιουργώντας νέφος σε όλο το χώρο. Μας εξήγησε πως το απολυμαντικό φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούσε, αρχικά ήταν σε υγρή μορφή και μετά από λίγη ώρα μετατρέπεται σε αέριο, το οποίο μπορεί και καλύπτει όλους τους χώρους χωρίς να αφήνει ίχνη στις επιφάνειες και χωρίς να μυρίζει. Μας δόθηκε τιμολόγιο και πιστοποιητικό απολύμανσης. Το πιστοποιητικό έγραφε το όνομα του απολυμαντικού που χρησιμοποιήθηκε και όλες τις ιδιότητες του. Η τιμή ήταν η πιο λογική μετά από έρευνα αγοράς που είχα κάνει. Μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη και διέκρινα επαγγελματισμό στην εργασία τους.

  Ευαγγελίδου Κορίνα
  Ευαγγελίδου Κορίνα
 • Είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία μου (5 ορόφων) και αντιμετωπίζαμε τεράστιο προβλημα με τις κατσαριδες . Η εταιρεία PEST GUARDIAN αποδείχθηκε η πιο εποτελεσματική καθώς ηρεμήσαμε εντελώς μετά τον ψεκασμό που μας έκαναν. Ο τεχνικός ήταν πολύ οργανωμένος και ήξερε καλά πού έπρεπε να εστιάσει χωρίς υποδείξεις. Συγκεκριμένα, ψεκάστηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι (σκάλες, φρεάτια, κλιμακοστάσιο, ασανσέρ) αλλά και εσωτερικά στα διαμερίσματα με ελάχιστη έξτρα χρέωση. Τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν άοσμα και όπως μας ενημέρωσαν δεν υπάρχει κίνδυνος από τη στιγμή που στεγνώσουν τα σημεία που ψεκάστηκαν. Μας δώθηκε πιστοποιητικό εργασιών στο οποίο αναγράφονται και τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν και οδηγίες προφύλαξης. Όσον αφορά στις τιμές θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες της αγοράς και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της εργασίας και την σωστή εξυπηρέτηση, μας έχουν πλέον κερδίσει ως πελάτες. Θα συνέστηνα τη συγκεκτιμένη εταιρεία χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

  Μαρκαντωνάκης Ιωάννης
  Μαρκαντωνάκης Ιωάννης
 • Πρίν από λίγο καιρό αντιμετωπίζαμε με τον σύζυγό μου κάποιες δερματικές ενοχλήσεις, κυρίως φαγούρα και κοκκινίλες. Ύστερα από την επίσκεψη μας στον δερματολόγο, μας ενημέρωσε πώς οι ενοχλήσεις αυτές προκλήθηκαν από κάποιο έντομο όπως ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια είτε ακόμη και από ακάρεα. Μας συμβούλεψε να απευθυνθούμε σε μια εξειδικευμένη απολυμαντική εταιρία και να προβούμε σε απεντόμωση του διαμερίσματός μας. Ήρθαμε σε επικοινωνία με έναν γεωπόνο της εταιρίας Pest Guardian και του περιγράψαμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Αμέσως κατάλαβε πως το σπίτι μας είχε γίνει εστία από ακάρεα που προσβάλλουν τα πτηνά, καθώς πρόσφατα είχε γεννήσει ένα περιστέρι στο μπαλκόνι μας. Μας εξήγησε λεπτομερώς την διαδικασία απεντόμωσης που θα ακολουθούσαμε και ποια οικολογικά εντομοκτόνα θα χρησιμοποιούνταν για την ασφάλειά μας. Ο άνθρωπος που ήρθε στο σπίτι ήταν ευγενικός και εξυπηρετικός . Αφού ντύθηκε κατάλληλα, μας ζήτησε να απομακρυνθούμε από τον χώρο για να ξεκινήσει η διαδικασία της απεντόμωσης. Έπειτα από λίγη ώρα βγήκε και εκείνος έξω. Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητά της. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Keep up the good work guys !!!

  John & Maria Stefanidi
  John & Maria Stefanidi

5 αστέρων ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ από το Google my Business

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας με αξιολογήσεις για πραγματικά περιστατικά.

 • Aμεσότητα,αξιοπιστία,επαγγελματισμός. Εγγύηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

  Κώστας Γερασίμου

 • Έμεινα απόλυτη ικανοποίημενη. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

  eva sulka

 • Επαγγελματισμός, άψογοι πολύ καλές τιμές, πάρα πολύ ευχαριστημένος.

  Nick Chalntoupis

Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.)

Για μικρές προσβολές εντόμων, το να το κάνετε μόνοι σας μια απεντόμωση είναι μια οικονομική επιλογή η οποία θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Για μεγαλύτερες και επίμονες προσβολές θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματία.


Η τιμή για τις υπηρεσίες μας εξαρτώνται από το μέγεθος, το είδος και την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Μία μέση τιμή κυμαίνεται από 40-60 ευρώ.


 1. Σφραγίστε πιθανές εισόδους.
 2. Αποθηκεύστε σωστά τα τρόφιμά σας.
 3. Κρατήστε μακριά την υγρασία από το σπίτι σας.
 4. Μην αφήνετε τα σκουπίδια σας μέσα στον κάδο για περισσότερο από 24 ώρες.
 5. Καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας συχνά.
 6. Καθαρίζετε τον χώρο σας συχνά.
 7. Τακτοποιήστε τα αντικείμενα σας.
 8. Έχετε τον κήπο σας καθαρό και περιποιημένο.

Όταν η απεντόμωση πραγματοποιείται από μια αξιόπιστη εταιρεία, τότε η αντιμετώπιση του προβλήματος γίνεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Εκτός και αν είστε διατεθειμένοι να εφαρμόσετε όλα τα προληπτικά μέτρα και να μάθετε τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων.

Χρησιμοποιούμαι σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον (φωτοδιασπώμενα , βιοδιασπώμενα), ώστε να αποφεύγουμε οποιαδήποτε μολύνση.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα εφαρμόζουμε με τη δέουσα προσοχή και φειδώ για την ασφάλεια όλων μας.


Η μέθοδος που ακολουθούμε για τις απολυμάνσεις, είναι αυτή της ψυχρής εκνέφωσης. Διοχετεύουμε δηλαδή απολυμαντικά – αντιικά σκευάσματα στον χώρο , έως ότου καλυφθούν όλες οι επιφάνειες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την αδρανοποίηση του ιού και την ικανότητά του να μεταφερθεί.


ΟΙ μυοκτονιες γινονται με πολλες μεθοδους αντιμετωπισης. Μερικες απο αυτες ειναι:

 1. Χρήση τρωκτικοκτόνων μέσα σε δολοματικούς σταθμούς.
 2. Μηχανικές παγίδες σύλληψης.
 3. Κόλλες παγίδευσης.
 4. Δαγκάνες.

Κάθε περίπτωση προσβολής τρωκτικών είναι διαφορετική, γι’ αυτόν τον λόγο εφαρμόζουμε ένα ξεχωριστό πλάνο μυοκτονίας για τον κάθε πελάτη μας.


Η εταιρεία μας λειτουργεί με ειδική άδεια καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Γεωργίας.

Επιπλέον διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις των εντομοκτόνων και τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας (MSDS, εγκρίσεις, άδειες).

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ
  ΤΕΡΜΙΤΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
  ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ
  ΜΥΓΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
  ΨΥΛΛΟΙ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
  ΚΟΡΙΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ