Η Εταιρεία

Η εταιρία μας Pest Guardian Services  δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απεντομώσεων - απολυμάνσεων - μυοκτονιών στην Αθήνα και όλη την Αττική από το 1983. Δεδομένου ότι επιθυμούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για ακόμα περισσότερα χρόνια, κάνουμε κάθε τι δυνατό για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας. 

Pest Guardian Services

Με τη εταιρεία Pest Guardian Services  τα παράσιτα δεν έχουν καμία τύχη. Εκτός από τα τσιμπήματα, τα έντομα που παρασιτούν στον χώρο σας, ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία και την κατοικία σας. Κατσαρίδες, κουνούπια, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, σκνίπες  και πολλά άλλα έντομα μεταφέρουν μικρόβια και ασθένειες. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να κρατηθούν μακριά σας. 
Από την άλλη αυτά θα εισχωρήσουν στον χώρο σας για να αναζητήσουν τροφή, νερό και προστατευμένο περιβάλλον για την επιβίωση και αναπαραγωγή τους. Η επιστημονική ομάδα μας και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται για να σας προστατεύσουν από κάθε είδους απειλή. 
Ευτυχώς για εσάς, γνωρίζουμε τα παράσιτα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Τι να περιμένετε από εμάς

Για περισσότερα από 35 χρόνια έχουμε αναλάβει τον έλεγχο των παρασίτων υπεύθυνα και σοβαρά και για αυτόν το λόγο χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύονται. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, και πάντα είμαστε ενήμεροι για το πώς θα προστατεύσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας με ένα πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Γιατί είστε η ευθύνη μας και ο λόγος ύπαρξης της εταιρείας μας. 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% και ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πολυετής πείρα μας στις απολυμάνσεις, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;
Στατιστικά νοικοκυριών στην Αττική

Απολύμανση μυρμηγκιών 78%

Εξολόθρευση ποντικιών 99%

Απεντόμωση κουνουπιών 69%

Απολύμανση Κατσαρίδων 91%

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ
  ΤΕΡΜΙΤΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
  ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ
  ΜΥΓΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
  ΨΥΛΛΟΙ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
  ΚΟΡΙΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ