• Δευ - Παρ 9:00 με 20:00

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις μαζί με τις μυοκτονίες που διενεργούνται στη Δυτική Αττική - δήμοι υπολοίπου Αττικής - από την Pest Guardian Services γίνονται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Επιπλέον έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης για να έχετε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης.

Απεντομώσεις στη περιοχή ΚάντζαΗ εταιρία μας Pest Guardian Services δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απεντομώσεων - απολυμάνσεων - μυοκτονιών από το 1983. Eπιθυμούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για ακόμα περισσότερα χρόνια. Για αυτό κάνουμε κάθε τι δυνατό για να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης όλων των κατοίκων στη περιοχή των δήμων της Δυτικής Αττικής.

Γιατί απολυμάνσεις στη Δυτική Αττική από εμάς;

Οι απολυμάνσεις στη Δυτική Αττική διενεργούνται από την Pest Guardian Services με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ας δούμε αναλυτικά ποιά λάθη γίνονται σχετικά με τον όρο απολύμανση σε σχέση με την απεντόμωση. Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Πολλές φορές συγχέεται με την απεντόμωση, η οποία αναφέρεται στην καταπολέμηση εντόμων αλλά και με την μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε την ύπαρξη μικροβίων.

Υπηρεσίες απολύμανσης  Αθήνα

Γιατί συνηθίζεται αυτό; Μα, φυσικά, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες από τρωκτικά και έντομα στις επιφάνειες του προσβεβλημένου χώρου. Οι απολυμάνσεις εφαρμόζωνται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Οι απολυμάνσεις εφαρμόζωνται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Πότε γίνεται η απεντόμωση - απολύμανση;

Η απολύμανση – απεντόμωση είναι απαραίτητη να γίνεται 2 φορές τον χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο), καθώς αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ευρύτερη περιοχή και οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

Τί κερδίζετε με τις έγκαιρες απολυμάνσεις;

Χώροι στους οποίους υπάρχουν τρόφιμα αλλά και μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, είναι απαραίτητο να διενεργούνται περιοδικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις. Η έγκαιρη απολύμανση προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε χώρου. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα μίας έγκαιρης μυοκτονίας στη Δυτική Αττική;

Υπηρεσίες μυοκτονίας Κάντζα

Μία έγκαιρη μυοκτονία στη Δυτική Αττική προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία, καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους (σαλμονέλες, λεπτόσπειρες, παράσιτα όπως Hymenolepis diminuta κ.ά). Ακόμα, προκαλούν βλάβες στα ηλεκτρικά, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα, με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι βραχυκυλωμάτων, πυρκαγιών και πλυμμύρων. Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Στις μυοκτονίες, μεταξύ άλλων, ειδικεύεται η Στέργιος Services. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:

Η εξόντωση των ποντικών και αρουραίων γίνεται με πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για τον εκάστοτε χώρο. Η διαδικασία εξόντωσης και περιορισμού τους, γίνεται με την εξής διαδικασία:

  1. Επιθεώρηση χώρων και εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου
  2. Δημιουργία προστατευτικών δικτύων με δολωματικούς σταθμούς και μηχανικές παγίδες σύλληψης
  3. Διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων για έλεγχο και καταγραφή
  4. Λήψη απαραίτητων ενεργειών για την την οριστική λύση του προβλήματος

Επιλέξτε την περιοχή σας

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% και ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πολυετής πείρα μας στις απολυμάνσεις, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ