ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Για απολυμάνσεις στη Βαρυμπόμπη αλλά και απεντομώσεις και μυοκτονίες στη Βαρυμπόμπη από την Pest Guardian Services καλέστε άμεσα. Υπηρεσίες απεντόμωσης μυοκτονίας και απολύμανσης Βαρυμπόμπης με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Έχουμε τις καλύτερες τιμές για απολύμανση Βαρυμπόμπης στην αγορά.

Απεντομώσεις στη Βαρυμπόμπη Η εταιρία μας Pest Guardian Services δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απεντομώσεων - απολυμάνσεων - μυοκτονιών από το 1983. Eπιθυμούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για ακόμα περισσότερα χρόνια. Για αυτό κάνουμε κάθε τι δυνατό για να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης όλων των κατοίκων στη Βαρυμπόμπη.

Γιατί απολυμάνσεις στη Βαρυμπόμπη από εμάς;

Οι απολυμάνσεις στη Βαρυμπόμπη διενεργούνται από την Pest Guardian Services με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ας δούμε αναλυτικά ποιά λάθη γίνονται σχετικά με τον όρο απολύμανση σε σχέση με την απεντόμωση.

Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Πολλές φορές συγχέεται με την απεντόμωση, η οποία αναφέρεται στην καταπολέμηση εντόμων αλλά και με την μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων. Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας, αλλά και σε περιπτώσεις που γνωρίζουμε την ύπαρξη μικροβίων.

Απολυμάνσεις Βαρυμπόμπη, Απεντομώσεις Βαρυμπόμπη

Γιατί συνηθίζεται αυτό; Μα, φυσικά, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες από τρωκτικά και έντομα στις επιφάνειες του προσβεβλημένου χώρου.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με Ειδικά Σκευάσματα Απολύμανσης, Ψεκαστήρες Χαμηλής Πίεσης και Νεφελοψεκασμούς.

Πότε γίνονται οι απεντομώσεις στη Βαρυμπόμπη;

Η απολύμανση – απεντόμωση στη Βαρυμπόμπη είναι απαραίτητη 2 φορές το χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο), καθώς αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ευρύτερη περιοχή και οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

Τι κερδίζετε αν μας καλέσετε έγκαιρα για μία απεντόμωση;

Χώροι στους οποίους υπάρχουν τρόφιμα αλλά και μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, είναι απαραίτητο να διενεργούνται περιοδικές συντηρήσεις. Η έγκαιρη απεντόμωση προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε χώρου. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα μίας έγκαιρης μυοκτονίας στη Βαρυμπόμπη;

Υπηρεσίες μυοκτονίας Βαρυμπόμπη

Μία έγκαιρη μυοκτονία στη Βαρυμπόμπη προλαμβάνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και γενικά συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Αποφεύγονται έτσι εστίες μόλυνσης και διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία για τους εξής κυρίως λόγους:

 • Είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους (σαλμονέλες, λεπτόσπειρες, παράσιτα όπως Hymenolepis diminuta κ.ά).
 • Ακόμα, προκαλούν βλάβες στα ηλεκτρικά, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα, με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι βραχυκυλωμάτων, πυρκαγιών και πλυμμύρων.

Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Στις μυοκτονίες, μεταξύ άλλων, ειδικεύεται η Pest Guardian Services.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:

Η εξόντωση των ποντικών και αρουραίων γίνεται με πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για τον εκάστοτε χώρο. Η διαδικασία εξόντωσης και περιορισμού τους, γίνεται με την εξής διαδικασία:

 1. Επιθεώρηση χώρων και εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου
 2. Δημιουργία προστατευτικών δικτύων με δολωματικούς σταθμούς και μηχανικές παγίδες σύλληψης
 3. Διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων για έλεγχο και καταγραφή
 4. Λήψη απαραίτητων ενεργειών για την την οριστική λύση του προβλήματος

ΑΚΑΡΙ ΠΤΗΝΩΝ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι, καθώς έχει μέγεθος μικρότερο (συνήθως) από ένα χιλιοστό του μέτρου. Υπάρχουν φυσικά και είδη που φτάνουν και τα 20 χιλιοστά, ενώ άλλα με μέγεθος 0,08 του χιλιοστόμετρου, μπορούν να δημιουργήσουν φωλιά στον θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας. Είναι αρκετά ανθεκτικά, καθώς επιβιώνουν σε ψυχρές θερμοκρασίες και σε βάθος χιλιομέτρων κάτω από το έδαφος και την επιφάνεια της θάλασσας. Τα είδη του αγγίζουν το 1 εκατομμύριο και λέγεται πως είναι από τους πιο αρχαίους οργανισμούς του πλανήτη μας. Αυτό που είναι χαρακτηριστικό του, είναι η γνάθος του από την οποία τσιμπά και τρέφεται με το αίμα των ξενιστών του. Το χρώμα του είναι λευκό και γκρίζο, αλλά αλλάζει με την κατάποση του αίματος και μετατρέπεται σε κόκκινο-καφέ. Του αρέσει να δρα κυρίως την νύχτα και τα μέρη που επιλέγουν να εναποθέτουν τα αυγά τους είναι σε ρωγμές των τοίχων, όπου είναι προστατευμένα από το φως και άλλες απειλές. Οι περιοχές που παρασιτούν στα πτηνά είναι τα πόδια και το στήθος και προκαλούν πόνο, ερεθισμό, μείωση των αυγών, απώλεια των φτερών, ψώρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει αναιμία σε όρνιθες που παρουσιάζεται ως ωχρότητα της χτένας και καλαμωτή.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

Το άκαρι εξελίσσεται μέσα από 5 στάδια, το αυγό, την προνύμφη, το δεύτερο στάδιο προνύμφης, τη νύμφη και το ενήλικο έντομο. Σε ευνοϊκές και κατάλληλες συνθήκες, ο κύκλος μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσα σε μια εβδομάδα, έτσι ώστε να αναπτυχθούν γρήγορα οι πληθυσμοί και να παρασιτήσουν τα πτηνά.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ:

Η καταπολέμηση για να είναι αποτελεσματική, πρέπει να συνδυαστεί με ...

Περισσότερα στην Pest Pedia

ΑΛΕΥΡΟΨΕΙΡΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το Tribolium confusum, όπως ονομάζεται επιστημονικά, είναι έντομο αποθηκών. Έχει μήκος σώματος περί τα 3 – 4 χιλιοστά, μακρόστενο, πεπλατυσμένο και χρώμα κόκκινο-καστανό. Τα τέλεια έντομα και οι προνύμφες τρέφονται με αλεύρι σταριού, κεχριού, σιμιγδάλι, σπόρους σιτηρών, πίτουρα, ξηρά λαχανικά, σουσάμι κ.ά. Οι ζημιές είναι σημαντικότερες όσο η σχετική υγρασία των σπόρων είναι υψηλότερη, καθώς ζουν σε θερμά κλίματα με υψηλή υγρασία.


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:


Η αναπαραγωγή γίνεται στα προϊόντα που προσβάλουν και ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και την τροφή, μπορούν να γεννήσουν από 500 έως 800 αυγά το έτος. Οι ψείρες των αλεύρων ζουν περίπου 2 χρόνια και οι θερμοκρασίες που πρέπει να επικρατούν κατά τα στάδια του κύκλου είναι 15-40° C. Επίσης, έχει παρατηρηθεί πως η ανάπτυξή τους είναι πιο γρήγορη σε σπασμένους σπόρους και όχι ολόκληρους. Ο χρόνος εκκόλαψης του κάθε σταδίου αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά κατά μέσο όρο τα προνυμφικά στάδια διαρκούν 1-3 μήνες. Βέβαια, σε αντίξοες συνθήκες ο κύκλος τους επιμηκύνεται κατά 3-4 μήνες. Οι προνύμφες στα πρώτα στάδια έχουν υπόλευκο χρωματισμό, ενώ στα επόμενα το σχετικά ισχυρά χιτινισμένο δέρμα τους έχει κίτρινο-καστανό.


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτού του εντόμου, πρέπει να υπάρχει η σωστή ...

Περισσότερα στην Pest Pedia

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Οι κατσαρίδες είναι έντομα που αποτελούν την τάξη των Βλαττοειδών (Blattodea, Blattaria) τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν πριν από 200-300 χρόνια περίπου κατά την Λιθανθρακοφόρο περίοδο. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 3.500 διαφορετικά είδη, αλλά οι βασικές οικογένειες είναι 6. Στην χώρα μας αναφέρονται 20 από αυτά τα είδη. Το χρώμα τους ποικίλει από καφέ μέχρι μαύρο και το σώμα τους έχει σχήμα οβάλ, ενώ είναι πλατύ και ελαστικό, πράγμα που τους επιτρέπει να χωράνε ακόμη και από σχισμές του 1 χιλιοστού. Γι’ αυτόν τον λόγο μαζί με το γεγονός ότι είναι παμφάγο είδος, τις συναντάμε παντού, ενώ παρατηρούμε ιδιαίτερη δραστηριότητα την νύχτα καθώς είναι κυρίως νυχτόβια έντομα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

Ο βιολογικός κύκλος των κατσαρίδων αποτελείται από το αυγό, την νύμφη και το τέλειο ενήλικο έντομο. Τα αυγά βρίσκονται μέσα σε μια ωοθήκη (ootheca), η οποία είναι σε σκούρο χρώμα και διατηρείται από τα θηλυκά, στο πίσω μέρος του σώματός τους, κάτω από την κοιλιά για 2-3 εβδομάδες (γερμανική κατσαρίδα). Οι νύμφες που εκκολάπτονται είναι σχεδόν λευκές και τα φτερά τους έχουν μια μεμβρανώδη μορφή, ενώ δεν μπορούν ακόμη να τα χρησιμοποιήσουν. Σε αυτό το στάδιο είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τον αριθμό τους, καθώς οι κατσαρίδες αλλάζουν συχνά δέρμα και αυτό το οποίο πέφτει κάτω, καταναλώνεται από τις υπόλοιπες για την ανάπτυξή τους.

ΕΙΔΗ:
•Βlattella Germanica (Γερμανική κατσαρίδα)

Αυτό το είδος φτάνει τα 12-15 mm σε μήκος, τα φτερά τους είναι ίσα ή λίγο μεγαλύτερα από το σώμα τους και το χρώμα τους είναι καφέ με 2 μαύρες κηλίδες. Στον βιολογικό τους κύκλο, τα θηλυκά κουβαλάνε πάνω τους τις ωοθήκες (4-8) μέχρι την εκκόλαψη των αυγών (35-40) και η περίοδος αυτή υπολογίζεται στις 30 μέρες. Οι νύμφες παραμένουν σε αυτό το στάδιο από 6 εβδομάδες μέχρι 6 μήνες και ο αριθμός των εκδύσεων είναι 5-7 φορές. Αυτό το είδος προτιμάει τα πιο θερμά περιβάλλοντα και το βρίσκουμε σε θερμαινόμενα κτίρια και πλοία, ενώ δεν έχει την δυνατότητα να πετάει. Στα σπίτια συνήθως βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας, κάτω από ηλεκτρικές συσκευές, μέσα σε σωλήνες νερού, ξύλινες κάσες πόρτας, καλοριφέρ και σε φθορές τοίχων και πατωμάτων.


•Periplaneta Americana (Αμερικανική κατσαρίδα)

Αυτό το είδος φτάνει σε μήκος τα 28-44 mm και έχει καστανοκόκκινο χρώμα. Τα έλυτρά του διαφέρουν ανάλογα με το φύλο, καθώς στο θηλυκό ίσα που καλύπτουν το σώμα, ενώ στο αρσενικό είναι αισθητά μεγαλύτερα. Και σε αυτήν την περίπτωση το θηλυκό κουβαλάει τις ωοθήκες (10-15) για αρκετό καιρό και η περίοδος εκκόλαψης των αυγών (6-28) 1-2 μήνες. Τα νυμφικό στάδιο κρατάει από ...

Περισσότερα στην Pest Pedia

Τελευταία ενημέρωση 15 Μαρτίου 2023, by ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσης αποφράξεις Βαρυμπόμπη

Αφήστε το σχόλιό σας

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας με αξιολογήσεις για πραγματικά περιστατικά.

 • Είμαι ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στην Αθήνα και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τον COVID19 οφείλαμε ως επιχείρηση να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού και των πελατών μας. Απευθυνθήκαμε στην απολυμαντική εταιρεία PEST GUARDIAN για απολύμανση κατά των ιών. Μείναμε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την συνεργασία. Ο τεχνικός ήταν πλήρως προστατευμένος με ειδική ολόσωμη φόρμα, μάσκα και γάντια. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό μηχάνημα με το οποίο έκανε την απολύμανση, δημιουργώντας νέφος σε όλο το χώρο. Μας εξήγησε πως το απολυμαντικό φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούσε, αρχικά ήταν σε υγρή μορφή και μετά από λίγη ώρα μετατρέπεται σε αέριο, το οποίο μπορεί και καλύπτει όλους τους χώρους χωρίς να αφήνει ίχνη στις επιφάνειες και χωρίς να μυρίζει. Μας δόθηκε τιμολόγιο και πιστοποιητικό απολύμανσης. Το πιστοποιητικό έγραφε το όνομα του απολυμαντικού που χρησιμοποιήθηκε και όλες τις ιδιότητες του. Η τιμή ήταν η πιο λογική μετά από έρευνα αγοράς που είχα κάνει. Μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη και διέκρινα επαγγελματισμό στην εργασία τους.

  Ευαγγελίδου Κορίνα
  Ευαγγελίδου Κορίνα
 • Είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία μου (5 ορόφων) και αντιμετωπίζαμε τεράστιο προβλημα με τις κατσαριδες . Η εταιρεία PEST GUARDIAN αποδείχθηκε η πιο εποτελεσματική καθώς ηρεμήσαμε εντελώς μετά τον ψεκασμό που μας έκαναν. Ο τεχνικός ήταν πολύ οργανωμένος και ήξερε καλά πού έπρεπε να εστιάσει χωρίς υποδείξεις. Συγκεκριμένα, ψεκάστηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι (σκάλες, φρεάτια, κλιμακοστάσιο, ασανσέρ) αλλά και εσωτερικά στα διαμερίσματα με ελάχιστη έξτρα χρέωση. Τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν άοσμα και όπως μας ενημέρωσαν δεν υπάρχει κίνδυνος από τη στιγμή που στεγνώσουν τα σημεία που ψεκάστηκαν. Μας δώθηκε πιστοποιητικό εργασιών στο οποίο αναγράφονται και τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν και οδηγίες προφύλαξης. Όσον αφορά στις τιμές θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες της αγοράς και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της εργασίας και την σωστή εξυπηρέτηση, μας έχουν πλέον κερδίσει ως πελάτες. Θα συνέστηνα τη συγκεκτιμένη εταιρεία χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

  Μαρκαντωνάκης Ιωάννης
  Μαρκαντωνάκης Ιωάννης
 • Πρίν από λίγο καιρό αντιμετωπίζαμε με τον σύζυγό μου κάποιες δερματικές ενοχλήσεις, κυρίως φαγούρα και κοκκινίλες. Ύστερα από την επίσκεψη μας στον δερματολόγο, μας ενημέρωσε πώς οι ενοχλήσεις αυτές προκλήθηκαν από κάποιο έντομο όπως ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια είτε ακόμη και από ακάρεα. Μας συμβούλεψε να απευθυνθούμε σε μια εξειδικευμένη απολυμαντική εταιρία και να προβούμε σε απεντόμωση του διαμερίσματός μας. Ήρθαμε σε επικοινωνία με έναν γεωπόνο της εταιρίας Pest Guardian και του περιγράψαμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Αμέσως κατάλαβε πως το σπίτι μας είχε γίνει εστία από ακάρεα που προσβάλλουν τα πτηνά, καθώς πρόσφατα είχε γεννήσει ένα περιστέρι στο μπαλκόνι μας. Μας εξήγησε λεπτομερώς την διαδικασία απεντόμωσης που θα ακολουθούσαμε και ποια οικολογικά εντομοκτόνα θα χρησιμοποιούνταν για την ασφάλειά μας. Ο άνθρωπος που ήρθε στο σπίτι ήταν ευγενικός και εξυπηρετικός . Αφού ντύθηκε κατάλληλα, μας ζήτησε να απομακρυνθούμε από τον χώρο για να ξεκινήσει η διαδικασία της απεντόμωσης. Έπειτα από λίγη ώρα βγήκε και εκείνος έξω. Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητά της. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Keep up the good work guys !!!

  John & Maria Stefanidi
  John & Maria Stefanidi

5 αστέρων ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ από το Google my Business

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας με αξιολογήσεις για πραγματικά περιστατικά.

 • Aμεσότητα,αξιοπιστία,επαγγελματισμός. Εγγύηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

  Κώστας Γερασίμου

 • Έμεινα απόλυτη ικανοποίημενη. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

  eva sulka

 • Επαγγελματισμός, άψογοι πολύ καλές τιμές, πάρα πολύ ευχαριστημένος.

  Nick Chalntoupis

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;
Στατιστικά νοικοκυριών στην Αττικη

Απολύμανση μυρμηγκιών 78%

Εξολόθρευση ποντικιών 99%

Απεντόμωση κουνουπιών 69%

Απολυμάνσεις Κατσαρίδων 91%

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% και ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πολυετής πείρα μας στις απολυμάνσεις, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ
  ΤΕΡΜΙΤΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
  ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ
  ΜΥΓΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
  ΨΥΛΛΟΙ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
  ΚΟΡΙΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ