ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Για αποτελεσματικές απεντομώσεις στην Αθήνα και όλη την Αττική έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο με το οποίο είμαστε 100% σίγουροι ότι θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Επιπλέον θα έχει τις ελάχιστες επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον. 

Πώς σχεδιάζεται μία απεντόμωση;

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβών εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης. Εξάλλου αυτά εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός ενός πλάνου καταπολέμησής τους γίνεται σε τρεις φάσεις.

Επιθεώρηση Απεντόμσωσης - Χωρου - Εντόμου

1.    Επιθεώρηση
Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επιθεωρήσει όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του οικήματός σας, ώστε να εντοπίσει τις πιθανές εστίες ανάπτυξης και αναπαραγωγής των εντόμων. Ακόμη θα εστιάσει και στα σημεία, από όπου μπορεί αυτά να εισβάλουν στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

2.    Ταυτοποίηση
Έπειτα από την επιθεώρηση θα γίνει ταυτοποίηση του εντόμου, ώστε να γίνουν γνωστές οι συνήθειες του εντόμου, όπως τις συνήθειες διατροφής, στάδια ανάπτυξης, ιδιότητες αναπαραγωγής κ.ά.

3.    Επιλογή μεθόδου απεντόμωσης
 Μόλις γίνει γνωστό το μέγεθος της προσβολής και το είδος του εντόμου, επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος καταπολέμησής του.

Απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης:

Η απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης είναι εφαρμογή από τις πιο συνηθισμένες στην καταπολέμηση εντόμων. Οι ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης διοχετεύουν εντομοκτόνο σκεύασμα διαλυμένο με νερό στις επιφάνειες και τις επικαλύπτουν ομοιόμορφα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή γίνεται με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, υψηλών προδιαγραφών και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Πρόκειται για εντομοκτόνα τα οποία καταπολεμούν με επιτυχία τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας και το περιβάλλον.

Απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Απεντόμωση με τροφοελκυστικά Gel:

Τα τροφοελκυστικά Gel είναι σκευάσματα μη τοξικά, άοσμα, χωρίς να αφήνουν λεκέδες στις επιφάνειες με κύριο χαρακτηριστικό τους την αλυσιδωτή αντίδραση – εξόντωση, που προκαλούν στο έντομο - στόχο. Τα έντομα που μολύνθηκαν από το Gel θα το μεταφέρουν και στον υπόλοιπο πληθυσμό με αποτέλεσμα τον ολοκληρωτικό αφανισμό τους. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την καταπολέμηση ψιλής κατσαρίδας και των μυρμηγκιών.

Πού εφαρμόζεται στις απεντομώσεις η μέθοδος του Νεφελοψεκασμού (Fogging);

Η μέθοδος απεντομώσεων με νεφελοψεκασμό (Fogging) εφαρμόζεται σε υπαίθριους και μεγάλης έκτασης χώρους όπως: βιομηχανικούς χώρους, κήπους, εξοχικές κατοικίες, κτήματα δεξιώσεων κ.α. Πραγματοποιείται από ηλεκτρικά μηχανήματα τα οποία δημιουργούν ένα ‘’νέφος’’, διασπώντας το εντομοκτόνο σκεύασμα σε πολύ μικρές σταγόνες, εισχωρώντας και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Τέλος, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση εντόμων όπως κουνούπια, ψύλλοι, μύγες κ.α.

Απεντομώσεις με τη μέθοδο του Νεφελοψεκασμού (Fogging)

Πώς γίνεται η απεντόμωση με εντομοπαγίδες;

Η μέθοδος με τις οικολογικές παγίδες εντόμων είναι μια παντελώς ακίνδυνη μέθοδος αντιμετώπισης του πληθυσμού των εντόμων. Η εφαρμογή τους συνιστάται σε ευαίσθητους χώρους, όπου καθίσταται αδύνατη η εφαρμογή οποιουδήποτε εντομοκτόνου σκευάσματος. Οι εντομοπαγίδες είναι συνήθως παγίδες με κολλώδεις επιφάνειες και συνδυάζονται με ειδικά φορομονικά δισκία.
Εντομοκτόνα απολύμανσης – απεντόμωσης

Τα εντομοκτόνα φάρμακα απεντόμωσης – απολύμανσης, που χρησιμοποιούμε είναι 100% αποτελεσματικά. Επιπλέον είναι σκευάσματα με πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα ζώα. Επίσης, είναι άοσμα (λόγω του ότι στερούνται διαλύτη) και δεν λεκιάζουν. Οι νέες τεχνολογίες στα εντομοκτόνα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούμε έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Ακίνδυνα για τα μικρά παιδιά και τα ζώα
 • Γρήγορη κατάρριψη των εντόμων
 • Εξόντωση των φωλιών
 • Ξετρύπωμα των εντόμων από τις κρυψώνες τους
 • Μεγάλη διάρκεια δράσης
 • Μεγάλη εντομοαπωθητική δράση
 • Άοσμα
 • Δεν λεκιάζουν 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ και ΑΤΤΚΗ

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός

Όταν έχετε ένα πρόβλημα με παράσιτα στο σπίτι σας ή θέλετε να τον προστατεύσετε από μελλοντικούς ‘’επισκέπτες’’, εφαρμόζουμε προσεγγίσεις που βασίζονται στην επιστήμη, προκειμένου να εντοπίσουμε την ρίζα του προβλήματος και να εφαρμόσουμε μια λύση που προγραμματίζεται ρητά για εσάς.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% και ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η πολυετής πείρα μας στις απολυμάνσεις, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας και μάλιστα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;
Στατιστικά νοικοκυριών στην Αττική

Απολύμανση μυρμηγκιών 78%

Εξολόθρευση ποντικιών 99%

Απεντόμωση κουνουπιών 69%

Απολύμανση Κατσαρίδων 91%

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ
  ΤΕΡΜΙΤΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
  ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ
  ΜΥΓΕΣ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
  ΨΥΛΛΟΙ
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
  ΚΟΡΙΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ